WEBOLDAL KÉSZÍTÉS

 

Belegondoltál már abba, mennyit ér egy jól felépített, kreatívan dizájnolt, átlátható és gyors weboldal?

 

Mai rohanó világunkban az internetes tér az emberek komfortzónájának fontos része, ezért jogosan állíthatjuk, hogy aki nincs online, az szinte nem is létezik!

De hidd el nekem, ha azt mondom, az sem mindegy, hogyan vagy jelen!

A közösségi oldalak térhódítása, az online vásárlás, a gyors információhoz jutás szükséglete életünk fontos részeivé váltak, mondhatjuk azt is, létszükségleti státuszba léptek. Mindenki „guglizik”, megoszt, keres és lépten nyomon hirdetések tömkelegével találjuk magunkat szemben.
De hogyan lehet érvényesülni egy ilyen rendkívül gyorsan fejlődő, mozgalmas és impulzusgazdag területen?!

Ugye, Te is szeretnéd tudni, hogyan tudnál kitűnni a webes tömegből?

 

Sokan leragadtak a 90-es években

Az internet egyre gyorsabb terjedésével vállalkozások sokasága jelent meg anno az interneten, remélve, hogy ezen a plusz forráson keresztül majd több emberhez eljuthatnak és extra vásárlásokra tehetnek szert.

Az analógia működőképes, de mint ahogyan a technológia, úgy az online tér is egyre gyorsabban fejlődik, egyre modernebb és modernebb felületek és tartalmak kerülnek előtérbe, és ehhez a folyamathoz szükségszerűen alkalmazkodni kell.

A tudatlan kísérletezgetések ideje lejárt, már rengeteg információ és az elmúlt évek egzakt adatai állnak rendelkezésre ahhoz, hogy egy valóban hatékony weboldalra tehessenek szert azok, akik valóban sikereket szeretnének elérni ezen a területen.

Azok a vállalkozások, melyek jól használják ki az internetes világot, mind tudják, hogy minimum 5 évente szükség van egy vérfrissítésre a weboldalakat illetően is. Modernebb dizájn, technikai újítások sokasága és a tartalom frissítése is szükséges ahhoz, hogy versenyben maradhassunk, az egyéb kiegészítő technikákról már nem is beszélve.
Az, hogy van már egy weboldalad, nem elég!

Erről tudniuk is kell az embereknek, és eljutni hozzájuk csak úgy fogsz tudni, ha gyorsan és hatásosan tudod magadra vonni a figyelmet! Ezt pedig egy elavult, régimódi, lassú és nehezen kezelhető felülettel ma már biztosan nem lehet elérni.

 

Kb. 5 másodperced van a győzelemre

Biztosan Te is átélted már azt az élményt, mikor egy érdekes linkre kattintva végül információ nélkül maradtál, mert az oldal nem, vagy csak nagyon lassan töltött be, vagy éppen annyira régimódi volt a felület, hogy nem bíztál meg a hitelességében sem pedig a biztonságosságában, ezért inkább kiléptél.

Ha senki nem nézi meg a tartalmát, ugyan mi értelme van egy weboldalnak?

Még fontosabb ez a kérdés, ha online értékesítéssel is foglalkozol, és azt szeretnéd, ha a weboldaladon keresztül rendelések érkeznének be hozzád… nem elég az információ, bizalmat is kell kelteni az érdeklődőben, hogy az akár visszatérő, biztos vásárlóvá tudjon válni.

A gyorsaság elengedhetetlenül fontos, ugyan is mi emberek, egyre türelmetlenebbé válunk ezen a területen is.
Ráadásul számos technológia teszi lehetővé, hogy egyre gyorsabb és gyorsabb betöltési sebességű oldalak jöhessenek létre, így aki ezekkel nem él, hártányból indul a többiekhez képest.

Ha Te is azt szeretnéd, hogy felhasználóid már néhány másodpercen belül a komplett tartalmadhoz hozzáférjenek, akkor egy valóban professzionális, a gyorsaságra is maradéktalanul odafigyelő weboldalkészítő segítségét kell kérned!

 

Nem jó érzés a kiszolgáltatottság

Egy egyedileg programozott weboldalért a legtöbb esetben sok százezer forintot kell kifizetni, és ha akár egy egyszerűbb módosítást szeretnél, segítséget kell kérned a fejlesztőtől.

Ez egy olyan kiszolgáltatott helyzetet teremt, melynek során azt érezheted, a Te weboldalad fölött Neked nincs is semmilyen kontrolod, hatalmad. Ez csak akkor éri meg, ha bonyolult és aprólékos funkciókra, valami igazán összetett felületre van szükséged. Ellenkező esetben sokkal egyszerűbb megoldásokon is törheted a fejed.

A bérelt weboldal is egy fajta egyszerű mégis nagyszerű választás, hiszen nagyon olcsón juthatsz egy nagyjából modern weboldalhoz, de azt tudnod kell, hogy itt is függő helyzetben vagy, hiszen a felület igazán nem a Tiéd, és a lehetőségek is erősen korlátozottak.

Azonban sok esetben az itt kínált funkciók is kielégítőek, és megfelelő értékesítési vagy tájékoztatási csatornát biztosítanak.

Ha viszont egy olyan weboldalt szeretnél, mely kinézetre igényes és modern, felülete funkciókban gazdag, ugyanakkor Te is könnyedén végezhetsz rajta apróbb módosításokat, akkor a WordPress a legjobb választás számodra. Ha e mellett döntesz, egy valóban költséghatékony, de minden igényt kielégítő weboldalhoz juthatsz!

 

Egy jó weboldal modern, átlátható és villámgyors!

Ha megbízol sok éves tapasztalatunkban és szakértelmünkben, és a Kreatív Inas csapatával készítteted el online felületed, biztos lehetsz benne, hogy oldalad a legmodernebb dizájn megoldásokkal, profi grafikai elemekkel és nagy precizitású funkciókkal lesz ellátva. Emellett a szerkezeti felépítést tekintve is átgondolt, a szakmai előírásoknak megfelelő munkát végzünk majd.

És még valami: Különleges figyelmet fordítunk majd arra is, hogy az általunk készített weboldalad egy szempillantás alatt elérhetővé váljon felhasználóid számára!

 

Mi az, amit pontosan kínálni tudunk Neked?

– Alapos igényfelmérést és részletes konzultációt arról, mi is a pontos elképzelésed.
– Meghatározzuk a számodra legoptimálisabb választást a weboldal szerkezetét illetően.
– Modern, kreatív javaslatokat teszünk mind technikailag, mind a vizualitást tekintve.
– Ha szeretnéd, weboldalad komplett tartalmát, mind a szövegezést, mind a vizuális tartalmakat (képeket, videókat) is elkészítjük Neked.
– Ezeket SEO és gyorsasági szempontból is optimalizálva töltjük fel a felületekre.
– Különleges vevőszerző eszközöket is alkalmazhatunk, mint űrlapok, pop-up-ok…stb.
– Összekapcsoljuk weboldaladat a legfontosabb elemzőprogramokkal, hogy az eredményeket Te magad is követhesd.
– Rugalmasan, az igényeidre odafigyelve, hatékonyan dolgozunk, betartjuk a határidőket.
– Többféle, akár lépcsőzetes finanszírozási formát is felajánlunk, ha így Neked könnyebb.
– Ugye, Te is szeretnél egy modern, vevőszerző, informatív és jól használható weboldalt?

 

Kérj árajánlatot még MA!