Őrület! Szórakoztál már a Google-val?

Őrület! Szórakoztál már a Google-val? Fogadjunk, nem ismerted ezeket a trükköket

Google Partnerekként tiszteljük a Google összetett és kifinomult világát, de tudtad, hogy a Google is tud szórakoztató lenni?

 

Valójában a világ első számú keresőmotorjában van néhány olyan funkció, amelyek teljesen haszontalanok, nem szolgálnak más funkciót, mint hogy megmosolyogtassanak…

 

íme a top 5:

 

1. Csinálj egy hordótekercset

Írd be a „do a barrel roll’ a Google keresősávjába, és nyomd meg az Enter billentyűt.
(https://elgoog.im/doabarrelroll/)

 

2. Gravitáció

Írd be a „Google Gravity” szót, és kattints az első megjelenő linkre. Figyeld, ahogy a Google a szemed előtt a földre omlik.
(https://mrdoob.com/projects/chromeexperiments/google-gravity/)

 

3. Google Space

Ha tetszett a gravitációs trükk, akkor ez is biztosan tetszeni fog, keress rá a „Google Space” webhelyre, és nézd meg, ahogyan a keresősáv a képernyőn úgy sodródik, mintha a Világűrben lennél.
(https://mrdoob.com/projects/chromeexperiments/google-space/)

 

4. Pac-Man

Google oldalán 2010-ben (néhányan talán emlékeznek) volt teljesen működőképes Google Pac-Man játék. Ezt akkor is le is tudtad játszani. Írd be a keresőbe a „Play Pacman”-t Szívesen!  (https://www.google.com/logos/2010/pacman10-i.html)

 

5. Atari kitörés

Ha olyan játékokról van szó, amelyeket követsz, kedvenced lehet az „atari breakout”. A Google képeket használ a világhírű játék blokkjaiként, hátha teljesíted az első kört!
(https://elgoog.im/breakout/)