reklámtábla, reklám – kreativinas

Látnak is? Vagy csak online reklámozod vállalkozásodat?

2019.08.10.

Ne csak az online forrásokra összpontosíts. Erősen gondolkodj, hogy a vállalkozásodnak valódi fizikai útmutatása legyen. A vállalkozásod neve könnyen látható és olvasható? Elegendő a neve, vagy el kell mondania, mit csinálsz? Sok esetben a vállalkozások nem mondják el egyszerűen és egyértelműen, mit kínálnak. 

A vállalkozásod fizikai láthatósága

Ne csak az online forrásokra összpontosíts. Erősen gondolkodj, hogy kell a vállalkozásodnak valódi fizikai megjelenés is. 

Ez egy „Régi iskola”, de működik! 

Ha a helyet nem könnyű észrevenni, tegyél fel néhány jelzőtáblát. Megfontolhatod az üres helyeken elhelyezni nyíllal ellátott plakátokat, egy részletes térképet és azt, hogy hány perc sétára van.

Ezután gondolj a fizikai helyzetedre. 

Kiemelkedik? A vállalkozásod neve könnyen látható és olvasható? Elegendő a neve, vagy el kell mondania, mit csinálsz? Sok esetben a vállalkozások nem mondják el egyszerűen és egyértelműen, mit kínálnak. A Kati Szalon valószínűleg hatalmas betűkkel szerepel Őrmezőn, de ha az emberek már nem ismerik az üzleti vállalkozást, fogalmam sincs, mit csinál. Ezért pl; így….Kati Szalon pedikűrös. Ez egy hatalmas elszalasztott lehetőség. Azoknak az embereknek, akik minden nap áthaladnak a helyszínen, nem szabad kételkedni abban, hogy mit csinálsz. Fontos a nagy feliratok a helyszínen. Valamennyi szabad helyet felhasználhatod, hogy felhívd a figyelmet termékekre vagy szolgáltatásokra, ha nem, miért nem? 

A reklámtáblák kiváló fizikai marketing eszközök és valóban működnek. Ez nem csak megkönnyíti a keresést, hanem azt is jelenti, hogy az emberek, akik még nem hajlandóak megvásárolni a szolgáltatásaidat vagy termékeidet, látnak téged, és valószínűbb, hogy emlékeznek arra, amit csinálsz, amikor majd vásárolni akarnak. 

Ne felejtsd el elmondani, ki az ügyfelek.Ismét világossá téve ez valószínűbbé teszi, hogy emlékezetes maradjon a megfelelő közönség számára. 

Amennyiben segítségre lenne szükséged reklámtábla készítésben, keress minket bátran ide kattintva>>>>>