Hogyan tovább? – kreativ inas – marketing

De tényleg… most valamire vársz?

Nem teszel semmit? Csak vársz? Gyakorlatilag elvesztegeted az idődet. Nincs olyan opció, hogy takarékra teszed vállalkozásodat és kivárod, hogy mikor és mi történik.
De tényleg… most valamire vársz?

Az elmúlt napokban számos alkalommal kaptam a kérdést….- érdemes-e ebben a járvány helyzetben ügyfeleket szerezni és marketingezni?

Kezdjük a reális tényekkel:

  •    az emberek otthon ülnek ebben az időszakban és többsége a netet böngészi;
  •    az emberek ugyanúgy költenek, csupán van idejük alaposabban megválogatni, hogy mire;
  •    amennyiben válságba is kerülünk, hidd el, hamarosan ki fogunk onnan jönni, és az élet nem áll meg;
  •    ha a vállalkozásod hasznos az ügyfelek számára, akkor ezután is szükségük van rá.
  •      számos cég, vállalkozás jelenleg takarékos üzemmódban működik és foglalkozik vállalkozásával….miért is ne használnád ki ezt az előnyt?

Tudom, hogy a naponta érkező rossz hírek időszakában olyan érzeted van, hogy teljesen bizonytalanná vált körülötted sok minden.
Ellenben pont ezért fontos  a tisztánlátás, és emlékeztetned kell magad a fent leírtakra: az élet nem állt meg, csupán átmenetileg lelassult!

Nem teszel semmit? Csak vársz?

Gyakorlatilag elvesztegeted az idődet.
Nincs olyan opció, hogy takarékra teszed vállalkozásodat és kivárod, hogy mikor és mi történik.

Miért? Ezért!
Ha te nem cselekszel és nem lépsz akkor amikor más vállalkozás „pihen”, akkor elszalasztod azt az esélyt, amit a jelenlegi kijárási szabályozás ideje ad. A gondolkodó és talpraesett vállalkozások most mennek rá a megjelenésekre és vetik meg „lábukat”, az online világában!
Amennyiben most nem foglalkozol a marketinggel, akkor nem történik más, csak átadod a lehetőséget konkurenciádnak, hogy még jelentősebb előnyt szerezzen vállalkozásának a keresőkben.

Lesznek olyan vállalkozások, akik most kapnak csak igazán erőre! És bizony lesznek olyan ügyfelek, partnerek akik most akarnak igazán fejlődni vagy megtalálni a partnerüket, hiszen (sajnos) most van idejük az internet előtt ülni.  Lehet, más vállalkozás éppen most készül a következő nagy dobásra, hiszen hosszabb távon gondolkoznak!
De az is lehet, hogy épp most szeretnék vállalkozásodat megtalálni!
Ügyfeleid gondolkodására most hatalmas hatást tudsz gyakorolni, bele tudsz szólni, és meg is tudod változtatni!
Rengeteg lehetőséged van, mellyel élni tudsz, élned kell a jelenlegi helyzetben!
Ahelyett, hogy ölbe tett kézzel üldögélsz, és kivársz, inkább szánd arra ezt az időt, hogy gőzerővel megveted vállalkozásod gyökereit az online világában!

Üdvözlettel
Bakó Krisztián
Kreatív Inas